100+ Anime Quiz | Manga, Naruto Quiz 2-3 liner Trivia and Funda 2020

Must Try

100+ Anime Quiz | Manga, Naruto Quiz 2-3 liner Trivia and Funda 2020

Anime Quiz Questions and answers  How much do you know about Anime and Manga? Check out this interesting set of Anime Quiz questions and answers...

Music and Entertainment Quiz Questions | 2-3 liner Questions

Welcome to the Music and Entertainment Quiz, this amazing set of questions were researched by Abhiroop Dey and I'm sure you'll love this set...

50+ Cinema Quiz Questions and Answers 2020, Check how many you know

These are the set of 50 Funda Cinema Quiz Questions and answers, Hope you will love this set of Quiz questions and answers. 1) The...

100+ Advertisements Quiz Questions for Business Quizzes

Advertisements Quiz questions and answers These are the set of few Advertisements quiz questions and answers which are based on the epic Advertisement campaigns from...

Anime Quiz Questions and answers 

How much do you know about Anime and Manga? Check out this interesting set of Anime Quiz questions and answers that covers Naruto Quiz.

Q1. X claims to be a soldier from the year 2036, a member of the Florida Fighting Diamondbacks Military. He was sent in 1975 to retrieve an IBM PC which according to him was necessary to solve a big problem in the future. However, he took a detour and ended up in the year 2000 for “personal reasons”. He made various random predictions about the future, some of them quite specific in nature. However, none of them came out to be true. Yet, due to the widespread media attention he received, X has been mentioned in pop culture many times, most notably in a 2011 Anime. ID X and the Anime.

Answer X- John Titor and Anime – Steins

Q2. On 30th January 1937, a famous real-life personality quoted this, “there is one error which cannot be remedied once men have made it, namely the failure to recognize the importance of conserving the blood and the race free from intermixture ”. This person is known to have changed the course of world history. A comical parody of this person was featured in the movie, Dragon Ball Z: Fusion Reborn. Who am I talking about?

Answer- Adolf Hitler

Q3. The music video of the popular song X by the artists Y was animated by Studio Gonzo which contained anime-styled graphics created under the supervision of Kazuto Nakazawa who had previously worked on the animated scenes on Kill Bill Vol 1. The video was extremely popular among fans winning the artists an MTV VMA Viewer’s choice award in 2004. Identify both X and Y.

Answer. X-Breaking The Habit Y-Linkin Park

Q4. The Kingdom of X is located in Dawn Island which lies in the East Blue in the world of One Piece. Luffy, Ace, and Sabo regularly visited X during their childhood with Sabo being the son of the King of this kingdom. Simply ID X which also shares its name with an Indian state.

Answer. Goa

Q5. “Kamaboko Gonpachiro”, “Shakariki Gengoro” and “Itadaki Tontaro” are amongst a few of X’s hilarious mispronunciations of Y’s name.
ID both X and Y and name the anime (Z) in which they appear.

Answer. X – Inosuke Y-Tanjiro Z-Kimetsu No Yaiba

Q6. ​The carvings on X’s dagger are the nordic rune ᛏ (tiwaz). This rune represents the god Týr (who, interestingly, is also heavily associated with sacrifice), and invokes his presence, functioning as his name. The rune is also used in the construction of something called the “victory-rune”, which grants good luck in battle. In the Old Norse poem ​Sigrdrífumál,​ the valkyrie Sigrdrífa instructs the hero Sigurd to carve this rune twice into his blades to grant them victory. ID X and the anime he appears in.

Answer. Thors from Vinland Saga

Q7. Nansō Satomi Hakkenden is a 19th century Japanese Novel that tells the story of a princess who consummates with a Dog, giving birth to 8 crystal orbs which then emanate into 8 warrior princes. The creator of a popular anime thus chose to avoid the number 8 and opt for a different number instead to reduce the possibly irky similarities with the Novel. Which number was chosen instead and which Anime?

Answer. The number 7 was chosen, Dragon ball

Q8. Kaiji is a Japanese manga series about the art of gambling, written by Nobuyuki Fukumoto. Kaiji gets caught in a myriad of debt and as a last resort board a gambling ship Espoir where he is made to gamble by playing a variation of a simple game X, which is usually a simple game unrelated to gambling, however with the twist that the game would be played with the help of Cards instead of the traditional method which needs no equipment. The use of cards is done deliberately so as to restrict the chances of the moves of the game with the game thus being referred to as ‘Restricted X’ in the Anime. What simple game is X?

Answer- Restricted Rock-Paper-Scissors

Q9. The main character in this manga/anime is known for his notorious activities and weird use of language which are sometimes difficult to translate from Japanese into other languages. A very common goof-up by the lead character is of him saying “Welcome Back” instead of “ I am back” when he returns home. Another gag often seen is of the character trying to woo women by asking a quite out of the world question – “Do you like green peppers?” Unfortunately, the author of this manga Yoshito Usui died on September 11, 2009, ending the manga in its original form however members of his team planned to relaunch a new version of it by Summer 2010. ID this manga/anime which is eponymous with this character.

Answer- Crayon Shin-chan

Name the anime quiz

Q10.This manga features most of its characters associated with a particular color so he chose a name that referred to a process that is associated with a color opposite to it. Coincidentally the name happens to be the same as Nirvana’s first album, a band the creator is known to be a fan of. This manga series also has movie adaptations with one movie(the English Version) sharing its name with a popular Metallica song with a word in the title being very apt considering

the color associated with the major characters. ID the Manga and the Name of this particular Movie from the Manga series

Answer- Manga – Bleach and Movie – Fade To Black

Q11.
1) Hunters must hunt something.

2) All Hunters require a minimum level of martial proficiency. Being able to use Nen is the minimum level necessary.

3) No matter what may happen, one who has become a Hunter will never have their title revoked. However, no matter the circumstances, a Hunter License will never be issued a second time.

4) Hunters may not hunt their fellow Hunters, except for those who have committed atrocities.

5) Hunters who achieve extraordinary accomplishments in certain fields will receive a star.

6) Veteran Hunters who have received a star, become superior officers and have had their students receive stars will receive two stars.

7) Hunters with two stars who achieve extraordinary accomplishments in multiple fields will receive three stars.

8) If the Hunter in charge does not receive a minimum level of support, then they will have their post removed. In this case, the minimum level is support from the majority of his fellow Hunters. If the seat of chairman becomes open, an election for the next chairman must happen immediately. The vice-chairman is to be left in charge until the new chairman is decided.

9) The chairman decides how the new Hunters are chosen. But in order to make a great change in the existing method, he must not receive support from the majority.

10) Everything not written here is to be decided by the chairman, vice-chairman, and their advisers. The chairman has the right to choose who becomes the vice-chairman and advisers

These are the 10 commandments from which popular anime?

Answer- Hunter x Hunter

anime-quiz

Anime Quiz Questions and answers

Naruto Quiz Questions on Anime Quiz

Naruto Quiz Q12. Although many fan-made theories surround Light Yagami’s afterlife, with some even going on to speculating him as a Shinigami in the afterlife, it is however clearly mentioned in the Death Note manga that All humans will eventually die and the place they shall go to after death is ‘X’ which means nothingness. The name X is also shared by a Kage from Naruto who has a principle trait associated closely with the meaning of X. Explain the trait and give me X.

Naruto Quiz Answer- Lord Mu, the second Tsuchikage

Q13. A quite well-known anime makes multiple references to a particular prefecture in Tokyo, Japan. The very obvious reference to the prefecture being the name of the main protagonist who shares his name with it. The anime consists of a big supercontinent that is frequently attacked by villains, monsters, and aliens alike with the entire continent having a shape closely resembling that of the prefecture with cities being named after letters of the English Alphabet. Moreover, the creator of this character also hails from this prefecture who to date remains anonymous. ID the name of the prefecture which is also home to another very popular 5-year-old anime character you all know so well about.

Answer- Saitama from One punch man

Q14. A pasilalinic-sympathetic compass is a device developed by a French occultist Jacques Benoit in the 1850s. He believed that when some certain slimy little creature mate, they secrete a special type of fluid which forms a permanent telepathic link between them via which they can communicate with each other over any distance. Jacques made a prototype of this device using live creatures and put them on display in Paris. His work was termed as a hoax following which he disappeared for the next 2 years until his death. His device was taken as an inspiration for the device in a very popular anime. ID the name by which we know the device in the anime.

Answer- Den Den Mushi (transponder snails) from One Piece

Q15. A Tengu is a mythological creature which has the form of a bird. Later on, they were made to look more like humans, and as a result, certain bird-like aspects was suitably changed to make it so. A certain bird feature got adapted into something prominent in the human form of Tengus. Initially depicted as malicious spirits, Tengus over the years were later depicted as creatures who loved to trick humans The Mask of Tengu are a close part of Japanese folklore and it even features as an emoji as a Unicode character U+1F47A A popular character of a popular anime is believed to have been inspired by Tengus with the character being referred by that name on one occasion in the Manga. Simply explain to me which anime character is inspired by Tengus.

Answer. Ussop (the beaks were changed to long noses!)

Q16. It was not a surprise when social media erupted after this episode. Fans reached out to the creator to know what had actually happened during the scene. It was addressed by her when she tweeted about the affair syncing up with a Japanese drama, Nigehaji, where the lead duo also had this happen for the first time, in the same week as the anime did. But in the end, she stated that the creative team wasn’t going to compel anyone to read that scene in a particular way and asked everyone to decide for themselves what happened. Many people deduce the reason why one of the main characters intentionally veiled the incident was to prevent the actual audience in Japan to view it, since it is a Rated-General show aired during the night, and so it would be inappropriate for minors to watch it. What landmark event are we talking about?

Answer. Victor and Yuri’s kiss

Q17. The Pilot Chapter of Death Note Manga tells the story about Taro Kagami, a 13-year-old student who obtains a Death Note. Taro, unable to comprehend the meaning of the word Death, assumes the Death Note to be an ordinary notebook and writes the names of the kids who regularly bullies him at school after which he later encounters the Shinigami Ryuk. Taro later gets nightmares about the murders he committed for which Ryuk gives him something to ease his mind , something which was omitted from the main manga. What was the omitted concept?

Answer. The Death Eraser (to bring someone back to life)

Naruto Quiz Q18. X started in 2006 as a for-profit video upload and streaming site that specialized in hosting East Asian video content. Some of the content hosted on X, such as fan-subbed versions of East Asian shows or bootlegs of official US releases of anime titles, was illegally hosted without permission from any rights holders or the fan sub-team responsible. X eventually began securing legal distribution agreements with companies, including Gonzo, for an increasing number of titles. On January 8, 2009, after announcing a deal with TV Tokyo to host episodes of Naruto Shippuden, X stated that it was committed to removing all copyright-infringing material from its site and hosting only content to which it had legitimate distribution rights. ID X.

Naruto Quiz Answer. Crunchyroll

Q19. Infernape is a Fire and Fighting-type Pokemon from the Sinnoh region of the Pokemon which is most probably based on the Monkey King – Sun Wukong from the Chinese epic Journey to the West which justifies it having a fighting type. Pokemon fans and theorists however also mention another source of inspiration which justifies both its Fire as well as Fighting-type as well. What is being considered as the other significant inspiration behind Infernape which is also said to have inspired Sun Wukong as well?

Answer. Hanuman!

Anime Quiz Q20. X and Y, both husband and wife and brother and sister, were summoned by the ancient spiritual gods to create the physical world – and so could be compared to “Adam and Eve”. They eventually gave birth to the islands of Japan, and a host of other gods. However, when giving birth to Kagutsugi, the incarnation of fire Y was killed. In his grief X traveled to the hellish underworld ‘Yomi’ to retrieve her, but after a series of trials was ultimately unsuccessful and this brought death to the living world. Upon his return he completed a purification ritual and as he washed his face 3 new deities were born; Goddess of the Sun ‘Amaterasu’ was washed from his left eye, God of the Moon ‘Tsukuyomi’ from the right and God of the Sea and Storms ‘Susanoo’ from his nose. Id X and Y.

Anime Quiz Answer 20: Izanagi and Izanami

Q21. “Someone once compared _______ to a hot pot of anime, and it’s probably the best descriptor for it if it can ever be summarized in a mere few words. It has everything under the sun (and beyond it) and everything you could want in an anime into one unassuming package. It’s clearly not flashy, there isn’t anything particularly gorgeous about the art style, no elaborate plot, or in-your-face drama, but what it does have is the heart.” “One piece is the anime to watch if you are pursuing your dreams; _______ is the anime to watch once those dreams have crashed and burned.” Review for what?

Anime Quiz Answer 21: Gintama

Q22. There are no descriptions of Kaiju in Japanese folklore, which is usually the source of inspiration for many anime. The first Kaiju was portrayed in a highly noted Japanese movie X which was heavily inspired by the destruction caused after the WW2 Nuclear Attacks on Japan, a theme which gave birth to the Kaiju genre, a concept seen in many Anime as well. The Manga Y, known for its human-like portrayal of the Kaiju, was rejected by the highly established Weekly Shonen Jump magazine. In spite of this rejection, it enjoyed extremely high popularity while being published in the relatively lesser-known Bessatsu Shonen Jump magazine and having a highly successful Anime interpretation as well. Both X and Y, please.

A22. X- Godzilla Y- Attack on Titan

Q23. ​The bully getting bullied throughout a good portion of the film is something that a lot of people can understand since a lot of bullies in life tend to think that they’ll be on top of the heap as long as they want to be. The downside to that thought is that when someone finally knocks them off their perch they have no idea what to do and how to react other than to slink away, dejected, and rejected by their peers. The irony of this film earned it a 93% on Rotten Tomatoes, a respectable feat. Which film?

A23. Koe No Katachi

Anime Quiz Q24. Patrick: Lays under a rock all the time and doesn’t really do anything. Squidward: Hates his life, hates SpongeBob, and is pretty much angry most of the time. Mr. Krabs: Rich and obsessed with money. Over the series he makes various plans to earn more money, and some of the time ends up losing them. Plankton: Always had a dislike for Mr. Krabs because of the fact that his restaurant isn’t as successful as “The Krusty Krab”. Even tries to steal the Krabby Patty secret formula. Gary: Part of a running gag in the series, where different characters keep reminding SpongeBob that he’s “gotta go feed Gary”. Even run away at a time when SpongeBob forgot to feed him Sandy: Takes joy/satisfaction on the fact that she’s from Texas, and unlike others, she’s a land mammal. Even tried to prove that land critters are better than sea critters. SpongeBob: Always over-eager to do good and help people. Behaves kindly to everyone around him, even if they don’t.

These descriptions are the reason for a popular fan theory which states that the main characters of SpongeBob Squarepants are representations of X.

Anime Quiz Answer- X-Seven Deadly Sins

Anime Quiz Q25. Dragon Pokemon, till the 5th gen, was considered the most powerful type having only one significant weakness being Dragon-type attacks and the usually uncommon Ice-type attacks. They had multiple resistances to the popular type attacks – Water, Fire, Electric, and Grass which made Dragon types quite OP. To add a balance to the scene, Nintendo, in the 6th Gen games, introduced another type X which was immune to Dragon-type attacks. An Eevee evolution – Y of the X type was also introduced by them. What were the new type and the Eevee evolution introduced?

Answer. X-Fairy Type Y-Sylveon

Anime Quiz Question 26. X is a supernatural ability that certain people can bestow upon others. Y is the most prominent character who grants the power of X. The X manifests differently in each individual, possibly related to their inner desires and personality. The power of X increases with use, and should the user lack the willpower, they may be consumed by it, which was the case with Mao. Y calls X the Power of Kings, and though she is unable to use the power herself, she is immune to the power being used on her. In the final episode of the second season, Z who was bestowed with the power by Y states that the X is a form of wish (referring to himself and Y). However,

people who have X are not immune to the X effects of others. The X is represented by a glowing, bird-shaped symbol. ID X, Y, and Z.

Anime Quiz Answer 26. X – Geass Y-C.C Z-Lelouch vi Brittania

Q27. In My Hero Academia, Mina Ashido, aka ‘Pinky’, a class 1A student initially chooses the hero name_____ after a character from an 80’s film. This is with reference to her otherworldly appearance, as she possesses horns, black eyes, and pink skin. The titular character of the film also possesses powers similar to Ashido’s quirk. Her full hero title even name drops X, the director. However, in a between-chapter panel in the graphic novel collection of My Hero Academia, she mentions she should have gone with director Y’s name instead since the character was from the second movie that X didn’t even direct. What was Ashido’s original hero name?

Answer: Ridley Hero: Alien Queen

Anima Quiz Q28. The 3rd episode of Fullmetal Alchemist Brotherhood (City of Heresy) portrays a fictional religion – Xism , which is portrayed quite in the lines of Christianity Father Cornello as their prophet. The followers of the religion worship the fictional sun God X. X in Greek mythology is a daughter of the Titans Coeus and Phoebe and the mother of Apollo. X also is the surname shared by 2 brothers in the band 30 Seconds to Mars, with the younger brother creating quite a few headlines for his role as a popular character in a 2016 Hollywood movie. ID X.

Anime Quiz AnswerLeto

Q29. The “flying Nimbus” and the “Power Pole”, are two items that Goku possesses, that mimics the character “Sun Wukong” in the Chinese novel X. X is a 16th-century Chinese novel and one of the four great classical novels of Chinese literature. Dragonball is loosely based upon this novel. X is?

Anime Quiz Answer 29: Journey To The West

Q30. The White Carnation is used as a symbolism of innocence and was used by the Ancient Romans to pay tribute to their Gods while the Striped Carnation is used as a symbolism of Rejection or Refusal. The red spider lily is a poisonous flower that is often used as a biopesticide to keep away insects from crops. The flower is used as a symbolism of loss, sorrow, or death and is often used in funerals in Japan. In which Anime do you see many flowers, most notably these 3, to symbolize significant events as the storyline unfolds in the Anime?

Anime Quiz Answer: Tokyo Ghoul

Q31. Every summer, Hayao Miyazaki spent his vacation at a mountain cabin with his family and five girls who were friends of the family. The idea for X came about when he wanted to make a film for these friends. Miyazaki wrote the script after he decided the film would be based on his friend, associate producer Seiji Okuda’s ten-year-old daughter, who came to visit his house each summer. At the time, Miyazaki was developing two personal projects, but they were rejected. With a budget of US$19 million, the production of X began in 2000. The film was released on July 20, 2001, and became the most successful film in Japanese history, grossing about $330 million worldwide and receiving widespread critical acclaim. The film overtook Titanic (at the time the top-grossing film worldwide) in the Japanese box office to become the highest-grossing film in Japanese history with a ¥30.4 billion total. X frequently ranks among the greatest animated films. It won the Academy Award for Best Animated Feature at the 75th Academy Awards, the Golden Bear at the 2002 Berlin International Film Festival, and is among the top ten in the BFI list of the 50 films you should see by the age of 14.

Answer: Spirited Away

Manga Quiz Questions and Answer

Manga Quiz Q31. Dr. Pepper is a Texas-based cola company that usually doesn’t generate many sales in Japan. However, the situation changed in the year 2015 when the sales of Dr. Pepper suddenly shot up especially among Otakus and the search term started trending on the Internet. Why such a massive spike in popularity?

A32. Product placement by Mayuri Shiina in Steins

Naruto Quiz Q33. Reiki is a form of alternative medicine that originated from Mount X in Japan. As per the google based definition of Reiki, it is a healing technique based on the principle that the therapist can channel energy into the patient by means of touch, to activate the natural healing processes of the patient’s body and restore physical and emotional well-being. Coincidentally X is a character in Naruto who is associated with rapid healing powers and a knack of sensing negative emotions. ID X.

Naruto Quiz Answer: Kurama, the nine-tailed fox

Q34. Makoto Shinkai is a film-maker who is known for the beautiful art in his animated movies. One of his movies, titled X, tells the story of two people who fall in love but are not fated to be together. According to this movie, X is the speed at which the Sakura leaves fall from the tree and X is also the speed at which the two main leads in the movie are drifting apart. What is X?

A34. 5 Centimeters Per Second

Q35. The Boruto: Road to B manga-omake begins with the introduction of team Konohamaru consisting of Boruto Uzumaki, Sarada Uchiha, and Mitsuki where Konohamaru explains the ‘bell snatching’ exercise to them. Mitsuki almost snatches the bells from Konohamaru using a special

Jutsu, leaving his Sensei and Sarada dumbstruck while Boruto, amazed by his Jutsu asks him whether X was Mitsuki’s father. Whom did Boruto assume to be Mitsuki’s father in this Omake?

A35. Monkey D Luffy!

Q36. In the game X, there is a mission called Dragon Haul Z, obviously, a pun on Dragon Ball Z, in which you have to pick up a dragon costume that looks like Shenron and do a special dance in this costume. ID X.

A36. Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Q37. X is the latest of the Composition C plastic explosives that have been used since the 1950s due to its effectiveness. X according to Deidara is his greatest work of art. Identify X

A37. C-4 Karura

Q38. Antagonist X’s name is derived by making a pun on a device used to keep things cold and is regarded as one of the Anime world’s most notable antagonists. The creator of the anime surprisingly made this character speak in very polite fashion is a sharp contrast to his vastly cruel nature. Many other Anime antagonists have been inspired by the former with a special mention being a particularly evil Pokémon Y whose design is strikingly similar to X and leading to may fan-made theories on the two being very common on the internet. ID both X and Y

A38. X-Frieza and Y-Mewtwo

Q39. ‘Attack on Titan’ or ‘Shingeki No Kyojin’ is compared to a famous series, X in a sense that you don’t know who’ll die next and the fact that no one is safe from the Titans. The plotline of the anime was shocking and entertaining which makes this anime one of the most anticipated anime this year. ID X.

A39. X-Game of Thrones

Q40. The character from a well-known anime was named so when the creator was listening to a Beatles’ song. The following are some of the stats of the said character. Moreover, the initial design of this character involved her wearing a more old fashioned attire most notably involving a frilled skirt making her look quite similar to a very popular character from a popular Shōjo anime. There was yet another similarity when the characters initial design involved her using cards instead of the object she uses currently. ID the name of the character and the other another anime character that she resembled.

A40. Lucy Heartfilia and Cardcaptor Sakura

Q41. Tattoos featured prominently in the show divide the characters into two factions. The Ouroboros mystical symbol of a dragon devouring its own tail represents the eternal cycle of life and death. The circular motion symbolizes infinity or wholeness as the dragon consumes its own tail. The ‘people’ who bear it get chopped up, shot, exploded, dematerialized, and burned and miraculously come alive again, alluding to this cycle of resurrection. The other group of characters bears the _____ cross prominently. This is appropriate as the creator of the cross is supposedly also the creator of the object the characters search far and wide for in the series, the MacGuffin of the show. FITB with the name of the creator, the most famous real-life example of his profession, who is also significantly connected to the MacGuffin in another literary work.

A41. Flamel’s Cross from Fullmetal Alchemist

Q42. The 2016 Olympics closing ceremony in Brazil showcased a video titled – ‘Warming up! Tokyo 2020’ as a promotional campaign for the next Olympics which featured Japanese PM Shinzo Abe along with notable characters from Japan such as Pacman, Hello Kitty, and Mario. Among the notable portrayals from Anime in this video were Doraemon and his friends while few clips of another anime were also shown. ID this Anime which was quite appropriate in the context of the Olympic events.

A42. Captain Tsubasa

Q43. Based upon the Japanese manga Shinobu Kaitani, this kdrama X involves the best game theory concepts and psychology ever. The plot of X revolves around a famous psychology professor and a young college student making their way through a reality TV show, which itself revolves around deception and cheating. X stars Kim So-Eun as its female protagonist, who was also Geum Jan-di’s best friend in (most people’s favorite) Boy Over Flowers. Name the Kdrama X.

A43. Liar Game

Naruto Quiz Q44. The Carolina reaper is currently the spiciest chili in the world having snatched away the crown from the erstwhile king – the Bhut Jolokia. What’s interesting to know is that the California Reaper was actually produced by crossing the Bhut Jolokia with another chilly which is also a nickname of a very much loved and popular anime character in Naruto! ID the nickname of the character or just the name of the chili.

Naruto Quiz Answer. Red Hot Habanero (Kushina Uzumaki)

Q45. Was I lost in thoughts of love When I closed my eyes? He Appeared and Had I known it for a dream I would not have awakened. Ono no Komachi was a Japanese waka poet, renowned for her unusual beauty and best known today for her pensive, melancholic, and erotic poems. In recent times, her poem ‘Was I lost’ written centuries ago (shown above), inspired an artist to make his magnum opus. What is modern work influenced by her poetry?

A45. Kimi No Nawa

Q46. An X is usually defined as a small human usually created artificially without the involvement of a human foetus. The term first came to be in medieval times and has a subject of 19th -20th-century literature as well. This 19th-century painting depicts the creation of an X which will remind you about a certain manga/anime in which you have come across the term X quite frequently. ID X and the anime/manga.

A46. X-Homunculus from Fullmetal Alchemist

Q47. X is a suburb in Tokyo whose name comes from a fire-controlling deity of a firefighting shrine built after the area was destroyed by a fire in 1869. The area is considered to be an Otaku cultural center with much-dedicated mangas, anime goods shops and maid café’s sprawling around in the area. Name this suburb where the Anime Steins are also set in.

A47. Akihabara

Q48. CAMUI GACKPO was released in 2008 and holds the distinction of being one of the few successful male vocaloids in Japan. While voiced by the Japanese star GACKT, the vocaloid is illustrated by X. Gackpo has a samurai aesthetic: the effeminate Vocaloid is clad in a Jinbaori, a battle kimono with parts of Japanese armor, and carries a katana called ‘musical katana, Miburi’. While this differs from any work X has ever done, people wasted no time in drawing similarities between Gackpo and a major character from X’s ongoing series. Not many would expect him to dabble in the Vocaloid software field, but fans began joking that he was spending most of his time playing Vocaloid games like ‘THE iDOLM@STER’, and so wasn’t focusing on his work. Who are X and name the character who resembles Gackpo.

A48. Kentaro Miura and Griffith from Berserk

Q49. The Tamagotchi is a Japanese toy sold by the company Bandai. The toy consists of a digital virtual pet which was known as the Tamagotchi contained in an egg-shaped electronic device which was extremely popular during the 1990s-2000s. The same company also created another franchise having similar toys and Anime series as well which was gained extremely high popularity. What is this anime franchise which was heavily inspired by the Tamagotchi with a similar device and pets forming an integral part of the plot?

A49. Digimon

Naruto Quiz Q50. The image shown is that of a particular God in Shinto and Japanese Mythology who commands over lightning, thunder, and storms. This God is the inspiration behind a popular villain in the world of One Piece and this God’s name also appears in a very popular Jutsu in

Naruto is the signature Jutsu of a very popular character in the Anime. ID the One Piece character inspired by him and the name of this God.

Naruto Quiz A50. Enel/Eneru and the Flying Raijin Jutsu

Thanks for reading the Anime Quiz and Naruto Quiz Questions and answers. Hope you love Manga and Anime and do let us know your feedback on the comments section.

Credits for Anime Quiz – Credits for Manga Quiz – Credits for Naruto Quiz

Incoming Searches

naruto quiz, hardest naruto quiz, naruto quiz hard, hard naruto quiz, how stuff works naruto quiz, naruto quiz which character are you, naruto quiz who are you, naruto quiz games, naruto quiz questions, ultimate naruto quiz, naruto quiz buzzfeed, hardest naruto quiz ever, who are you naruto quiz, how well do you know naruto quiz, the hardest naruto quiz, naruto quiz character, take a naruto quiz, take naruto quiz, who are you from naruto quiz, take the naruto quiz, buzzfeed naruto quiz, naruto quiz who am i, who am i naruto quiz, naruto quiz what is your chakra nature, naruto quiz what village are you from, the naruto quiz, ultamite naruto quiz 2019, what would my life be like in naruto quiz akatsuki included, naruto quiz kekkei genkai, naruto quiz up, naruto quiz how much do you know, naruto quiz with tsunade, sasuke or naruto quiz, naruto quiz which girl character are you, naruto quiz what is your keni genkai, hardest naruto quiz you’ll ever take, soul mates naruto quiz, what type of ninja am i in naruto quiz, honest naruto quiz character, shonen jump naruto quiz, the extreme naruto quiz, chakra naruto quiz, naruto quiz questions hard, harddest naruto quiz, naruto quiz quotev kylee woods, who would you take to prom naruto quiz, naruto quiz laybuzz, easy naruto quiz, true and false naruto quiz, who would you be the son of in naruto quiz.

anime quiz, anime quiz buzzfeed, name the anime quiz, anime quiz games, guess the anime quiz, anime quiz quotev, smash or pass anime quiz, seven deadly sins anime quiz, buzzfeed anime quiz, anime quiz what character are you, guess that anime quiz, name that anime quiz, anime quiz questions, boy or girl anime quiz, anime quiz boy or girl, anime quiz answers, fairytale anime quiz, pokemon anime quiz, kiss marry kill anime quiz, anime quiz sporcle, sporcle anime quiz, free anime quiz, bleach anime quiz, how well do you know anime quiz, hardest anime quiz, do you know your anime quiz, online anime quiz, what would i look like in anime quiz for guys, quotev anime quiz, kahoot anime quiz, anime quiz questions and answers, what’s your favorite anime quiz, anime quiz what to watch, spirit anime quiz, girl or boy anime quiz, what is my favorite anime quiz, anime quiz app, anime quiz guess the anime, what’s that anime quiz, kiss marry or kill anime quiz, what anime quiz, marry kiss kill anime quiz, which anime quiz, the anime quiz, what do i look like in anime quiz, anime quiz online, what is your favorite anime quiz, what would i look like in anime quiz, what do you look like in anime quiz, male or female anime quiz

Leave your vote

567 points
Upvote Downvote

Comments

0 comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Recipes

50+ Weapon Quiz | 2-3 liner Questions and Answers

Questions 1-10 on Weapon Quiz, Answers will follow after 10 questions Q1. Sometimes called the Dragon’s Fist, this ancient Chinese weapon consisted of two weights...

100+ Anime Quiz | Manga, Naruto Quiz 2-3 liner Trivia and Funda 2020

Anime Quiz Questions and answers  How much do you know about Anime and Manga? Check out this interesting set of Anime Quiz questions and answers...

Music and Entertainment Quiz Questions | 2-3 liner Questions

Welcome to the Music and Entertainment Quiz, this amazing set of questions were researched by Abhiroop Dey and I'm sure you'll love this set...

50+ Cinema Quiz Questions and Answers 2020, Check how many you know

These are the set of 50 Funda Cinema Quiz Questions and answers, Hope you will love this set of Quiz questions and answers. 1) The...

100+ Advertisements Quiz Questions for Business Quizzes

Advertisements Quiz questions and answers These are the set of few Advertisements quiz questions and answers which are based on the epic Advertisement campaigns from...

More Recipes Like This

- Advertisement -

Comments

0 comments

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.