Legendary Women in Sports Quiz | Questions and answers

Must Try

100+ Anime Quiz | Manga, Naruto Quiz 2-3 liner Trivia and Funda 2020

Anime Quiz Questions and answers  How much do you know about Anime and Manga? Check out this interesting set of Anime Quiz questions and answers...

Music and Entertainment Quiz Questions | 2-3 liner Questions

Welcome to the Music and Entertainment Quiz, this amazing set of questions were researched by Abhiroop Dey and I'm sure you'll love this set...

50+ Cinema Quiz Questions and Answers 2020, Check how many you know

These are the set of 50 Funda Cinema Quiz Questions and answers, Hope you will love this set of Quiz questions and answers. 1) The...

100+ Advertisements Quiz Questions for Business Quizzes

Advertisements Quiz questions and answers These are the set of few Advertisements quiz questions and answers which are based on the epic Advertisement campaigns from...

Women in sports Quiz Questions and answers

These are set of 50 high-quality trivia quiz questions about prominent and well-known women in sports and games from all over the world. This women in sports quiz will help you to identify the funda and facts behind prominent women in sports.

1. With his sister Jackie Kersee, they became the first sibling teammates in U.S. history to win medals during the same Olympics. He won the 1984 Olympic gold in the triple jump, thus becoming the first African American to do so in 80 years.  Most of us might be familiar with his name because of a partnership that started on October 10, 1987.

Who?

Answer: Alfrederick Joyner, husband of Florence Joyner

2. In the 2016 Rio Olympics, the women’s 400m freestyle swimming event was won by Kathleen Ledecky in a world record timing of 3 minutes 56.46 seconds, while Jazz Carlin and Leah Smith came second and third in 4:01.23 and 4:01.92 respectively.

In the inaugural Alpine Skiing team event at the 2018 Winter Olympics Switzerland won the event by defeating Austria 3-1.

Which Indian connects these two events?

Answer: Nita Ambani gave away the medals, first Indian woman to do the honors at an Olympic victory ceremony.

3. Who, in 2015 launched the global non-profit 261 Fearless with an ambassador program, club training system, and events? 261 Fearless uses running as the means to empower women to overcome life obstacles and embrace healthy living.

women-sports-quiz

Answer: Kathrine Switzer

women-in-sports-quiz

4. In February 2018, she made a return to motorsport with the founding of KDC Racing, which made its racing debut in the Italian and ADAC Formula 4 championships. KDC is a fifty-fifty venture between her and French-Monegasque businesswoman Emily di Comberti, whose son Aaron competed in the BRDC British Formula 3 Championship in 2017. Who?

Answer: Monisha Kaltenborn, the first female team principal in Formula One.

5. The Billie Awards was an American awards ceremony that focused on positive portrayals of female athletes in visual media. It was held in Los Angeles, California by Billie Jean King’s The Women’s Sports Foundation from 2006-2009. Which film won the award in the entertainment category in 2008? Nominations included Women in American Horse Racing and Generation IX.

Answer: Chak De! India

6. She played at the Wimbledon Championships in singles and doubles between 1929 and 1946. Her best singles performance was in 1930 when she reached the fourth round in which she lost to seventh-seeded Phyllis Mudford. We are familiar with her name, thanks to something in a slightly different field being named after her. What?

women-sports-quiz

Answer: The Uber Cup, sometimes called the World Team Championships for Women, is a major international badminton competition contested by women’s national badminton teams.

7. An Olympic goal in soccer is a goal scored directly off a corner kick without contact by another player. Who is the first player ever to score an Olympic goal in the Olympics?

Answer: Megan Rapinoe

8. Along with her younger sister Reeta, she won the All-India intervarsity tennis championship title three years in a row starting from 1968. With her another sister Anu, she won the Gold medal in the National Sports Festival for Women held in 1976.

She also played a major role in the smooth functioning of the 1982 Asian Games. Who, and what was her role during the Asian Games?

Answer: Kiran Bedi, as a traffic police officer, oversaw the traffic arrangements for the 1982 Asian Games in Delhi.

9. She, after earning her brown belt in judo, published the book _____ ________’s Book of Self-Defense. The book, a compilation of judo and karate-influenced techniques demonstrated in photos and described in the text, was originally intended as a bit of a novelty item and a way to capitalize on her fame. But it ended up striking a chord with her audience. Although its techniques might seem quaint or even laughable by today’s standards, her book made history as one of the first of its kind to be made specifically for women. Bruce Lee was reported to have a copy in his extensive library of martial arts books. Fill in the blank.

Answer:

sports-quiz

10. At the age of 21, she won the individual title at the European Eventing Championship, and was voted the BBC Sports Personality of the Year in 1971. For more than five years, she also competed with the British eventing team, winning a silver medal in both individual and team disciplines in the 1975 European Eventing Championship. The following year, she participated in the 1976 Olympic Games in Montreal as a member of the British team.

Who is this athlete and what privilege did she enjoy among the female athletes who were competing in the Olympics?

Answer: Princess Anne.
She was not required to submit to a sex test.

11. Only 5 people have ever achieved this feat. Don Budge in 1937 was the first. Out of the five, three are women. Rod Laver is the only person who did it twice.

What is the feat and who are the three women?

Answer: Calendar Grand Slam.
Maureen Connolly, 1953
Margaret Court, 1970 and Steffi Graf, 1988(she also won the Olympic gold that year)

12. Special Olympics is the world’s largest sports organization for children and adults with intellectual disabilities and physical disabilities, providing year-round training and activities to 5 million participants and Unified Sports partners in 172 countries.

The foundation for this organization was laid in June 1963, when someone started a day camp for children with intellectual and physical disabilities at her home in Potomac. The camp sought to address the concern that children with disabilities had very little opportunity to participate in organized athletic events.

Also in the early 1960s, she wrote an article in the Saturday Evening Post, revealing that her sister was born with intellectual disabilities. This frank article was seen as a watershed in changing public attitudes toward people with intellectual disabilities.

Who is she?

Answer: Eunice Kennedy Shriver, sister of John F. Kennedy

13. South Africa’s Olympic Committee chose her to carry their flag at the 2008 Summer Olympics opening ceremony, making her the first athlete to carry a flag in both Olympics and Paralympics in a single year.

She is best known for the gold medals she won at the 2004 Paralympic Games as well as the Commonwealth Games. She was one of two Paralympians to compete at the 2008 Summer Olympics in Beijing; the other being table tennis player Natalia Partyka.

Who?

Answer: Natalie du Toit

14. She claimed to have acquired her nickname from another sportsperson, upon hitting five home runs in a childhood baseball game, but her Norwegian mother had called her this name from the time she was a toddler.

She also claimed to have won the sewing championship at the 1931 State Fair of Texas in Dallas; she did win the South Texas State Fair in Beaumont. She was a singer and a harmonica player and recorded several songs on the Mercury Records label. Her biggest seller was “I Felt a Little Teardrop” with “Detour” on the flip side.

Who?

Answer: Babe Didrikson Zaharias

women in sports quiz

15. Sagarika Ghatge is an Indian model, national-level athlete, and actress known for her role of Preeti Sabharwal in the Bollywood movie Chak De! India.

On 24 April 2017, Ghatge announced her engagement to a former cricketer, and the two got married in November 2017.

Who is this 2020 Padma Shri winner?

Answer: Zaheer Khan

Indian women in sports Quiz

16. The first man to achieve this feat is considered to be Alexander Dityatin, at the 1980 Olympics in Moscow. However, in the 1924 Paris Olympics, 22 men achieved this in rope-climbing, with one Albert Séguin getting one in the side horse vault as well, events that are no longer part of artistic gymnastics.

Who most famously achieved it in the 1976 Olympic Games in Montreal?

Answer: Nadia Comăneci

17. Micheline Ostermeyer was a French athlete who won gold medals in the shot put and discus throw, and a bronze medal in the high jump in the 1948 Summer Olympics.

Before turning into athletics she was professionally doing something else. At the insistence of her mother, she began doing this at the age of 4, and at 14 she left her family’s home in Tunisia to take it up professionally. After the outbreak of World War II, she moved back to Tunisia where she continued doing it. It was during her return stay in Tunisia that she began participating in sports. After the war, she continued her participation in athletics along with her profession.

What was her profession? Which great French author was she a great-niece of?

Answer: Concert Pianist
Victor Hugo

18. Jock Semple was a Scottish-American runner, physical therapist, trainer, and sports official. He was a masseur and physical therapist for the Boston Bruins and the Boston Celtics, and a trainer for Olympic athletes.

sports-quiz

He attained worldwide notoriety in 1967 when he attempted to prevent someone from creating history. What was he trying to do?

Answer: He attempted to tear off the bib number of Kathrine Switzer, who was officially entered despite a ban on female competitors.

sports-quiz

19. The Order of Merit (Darjah Bakti) is a Malaysian federal award presented for those who have made significant contributions in art, science, or humanity and are renowned at national and international levels. This award was instituted on 26 June 1975. This order does not carry any title and is conferred on Malaysian citizens only.

It has been awarded only to two people ever since its inception. Who was the inaugural winner in 2008?

Answer: Nicol David

20. On July 10, 1999, at the 1999 FIFA Women’s World Cup Final at the Rose Bowl in Pasadena, after scoring the fifth kick in the penalty shootout to give the United States the win over China in the final game, she celebrated by doing something and falling to her knees, her fists clenched, flexing her arms. Doing this in celebration of a goal is so common in men’s soccer that it has, at times, been cause for an automatic yellow card caution, according to the Laws of the Game. The image of her celebration was described in The New York Times as “most iconic photograph ever taken of a female athlete”, and it has been considered one of the more famous photographs of a woman celebrating an athletic victory. She described the celebration as “momentary insanity, nothing more, nothing less. I wasn’t thinking about anything. I thought this is the greatest moment of my life on the soccer field.”

Who, and what did she do?

Answer: Brandi Chastain
She took off her jersey

quiz

women in sports quiz

21. In 1972, who along with John Wooden became the first woman to be named Sports Illustrated Sportsperson of the Year?

And, who is the most recent one?

Answer: Billie Jean King
Megan Rapinoe, in 2019

22. At the 1924 Summer Olympics, she teamed up with Evelyn Colyer to win a bronze medal in the women’s doubles event. In the singles event, she reached the quarterfinal.

Between 1920 and 1939 she participated in 15 editions of the Wimbledon Championships. In the singles event her best result was reaching the quarterfinal in 1921 and 1924. She reached the final of the Wimbledon doubles event in 1929 with Phyllis Howkins Covell but lost in straight sets. Two years later, in 1931, she partnered Phyllis Mudford King to win the doubles title.

Her youngest son, Richard, was in the 1950s and 1960s a racing driver, finishing 13th overall at the 1962 Le Mans race. She has another more famous son. Who is she?

Answer: Dorothy Shepherd-Barron, mother of the inventor of ATM

23. During the 1964 Summer Olympics in Tokyo, she angered swimming team sponsors and the Australian Swimming Union by marching in the opening ceremony against their wishes, and wearing an older swimming costume in competition, as she found it more comfortable than the one supplied by the sponsors.

She was accused of stealing something from the outside of Emperor Hirohito’s palace, the Kōkyo. She was arrested but released without charge. In the end she was allowed to keep the stolen item as a souvenir. However, the Australian Swimming Union suspended her for 10 years.

Who, and what did she steal?

Answer: Dawn Fraser
Olympic flag

24. This is what Simona Halep had to say about something that she did in 2009, “I didn’t like them in my everyday life, either. I would have done it even if I hadn’t been a sportswoman.”

Following this, she began a slow but steady climb through the rankings. Her breakthrough year came in 2013 when she won six WTA titles and entered the top 10 for the first time.

But the drastic measures she had taken to help her reach that level remained a talking point. Her then-coach Wim Fissette, who would go on to work with Britain’s Jo Konta among others, said: “I did not know her then, but I have seen some photos. She took that decision and it was a good one. I understand that it’s what a lot of people know her for.”

What did she do? women in sports quiz

Answer: Breast Reduction Surgery

25. Helene Julie Mayer was a German-born fencer who won the gold medal at the 1928 Olympics in Amsterdam, and the silver medal at the 1936 Olympics in Berlin.

Mayer had been called the greatest female fencer of all time and was named by Sports Illustrated as one of the Top 100 Female Athletes of the 20th Century, but her legacy remains clouded. Some consider her a traitor and opportunist, while others consider her a tragic figure. Why is her victory in 1936 controversial?

She was the only German athlete of Jewish origin to win a medal in the Nazi Olympics, she gave the Nazi salute during the medal ceremony, and later said it might have protected her family that was still in Germany, in labor camps.
26. According to the Urban dictionary, it is South African township slang for minibus taxis. The minibus taxis are known in South Africa for their speed just like this South African born British Olympic track and field competitor.

An example of how it can be used in a sentence: I’m late for work! Only a ____ ____ can get me to work before the boss realizes I’m late!

Fill in the blank.

Answer: Zola Budd

27. She is a former speed skater and track cyclist. She was born in East Germany and is one of the few athletes who have competed in both the summer and Winter Olympic Games, and the first female to win a medal in both the summer and Winter Games. In speed skating, she is a two-time Olympic gold medallist, while she is an Olympic silver medallist in cycling. Who?

She is also the only athlete to win winter and Summer Olympic medals in a specific manner, a feat that is no longer possible. What is a specialty?

Answer: Christa Luding-Rothenburger

She is the only athlete to win winter and Summer Olympic medals in the same year (1988), a feat that is no longer possible due to the staggering of the winter and Summer Olympic years.

28. At the height of her acting career, she was one of the highest-paid stars in Hollywood and starred in a series of box-office hits, including Thin Ice (1937), Happy Landing (1938 film), My Lucky Star (1938), Second Fiddle (1939) and Sun Valley Serenade (1941).

She has a star on the Hollywood Walk of Fame.

In 1938, at age 25, she became the youngest person made a knight first class of The Royal Norwegian Order of St. Olav.

Who? 

Answer: Sonja Henie

Sports quiz questions and answers

29. “The Book “C.K. Nayudu, a ________ Remembers” focuses On C.K. The Man, His Personality, His Character, His Nature, With Minimal References To His Achievements As A Phenomenal Cricketer, But In The Process What Emerges Is An Exceptional Man And A Cricketer.”

Originally published in 1995, who is the author of this biography?

Answer: Chandra Nayudu, daughter of the country’s first captain, CK Nayudu, is the first woman to have done cricket commentary in India – on All India Radio (AIR)

30. Chris Ernst is a two-time Olympic rower. But in the spring of 1976, she was the captain of Yale University’s women’s crew team and sick of not having proper showers to use after practice.

She led 18 teammates in an eye-catching protest at Yale’s athletic office. The athletes stripped to their waists, revealing the words “_____ __,” which had been drawn in blue marker on each woman’s back and breasts.

The Times ran an article in the next day’s paper, and a photograph of the history-making event also ran in The Yale Daily News. Within two weeks, the female rowers had new locker rooms. And, across the country, educators began viewing _____ __ which had been in effect for just four years as a law that required compliance.

Fill in the blank.

Answer: Title IX of the Education Amendments Act of 1972 is a federal law that states: “No person in the United States shall, on the basis of sex, be excluded from participation in, be denied the benefits of, or be subjected to discrimination under any education program or activity receiving Federal financial assistance.” women in sports quiz.

31. As of 21 February 2019, she holds the Guinness World Record for the highest catch of a cricket ball at 82.5m. This was set as part of a campaign to mark one year until the start of the 2020 ICC Women’s T20 World Cup.

On 8 March 2020, she recorded the fastest 50 (50 runs off 30 balls) in the history of ICC event finals across formats.

Her brother-in-law is a Commonwealth Games gold-winning high jumper. Who is she?

Answer: Alyssa Healy, she is married to Mitchell Starc.

32. Susan O’Neill is an Australian former competitive swimmer from Brisbane, Queensland. She achieved eight Olympic Games medals during her swimming career.

What is her nickname, which will remind you of an Italian opera or an 1898 short story by John Luther Long?

Answer: Madame Butterfly

33. Fill in the blank with the title of a 2002 British family romantic comedy sports film.

quiz-questions

Answer: Bend it like Beckham

34. Born in the small town of Jalgaon of Maharashtra on December 19, 1934, she was an athletic teenager when India became independent. She studied both in Jalgaon and Mumbai to earn post-graduate degrees in arts and law and practiced as an advocate in Jalgaon.

She was a champion in table tennis during college days, winning shields in inter-college tournaments.

Social work drew her to politics, and the Congress was the first choice in a state where the party held sway. She was elected to the Maharashtra assembly in 1962 for the first time.

Who?

Answer: Pratibha Devisingh Patil

35. This Former Indian international footballer in 2011 became the first woman ex-FIFA referee to be selected for the Asian Football Confederation (AFC) Elite Referee Course.

She is also the first woman to be an international football referee from South Asia.

Who?

Answer: Bentla D’Coth

36. She was a Czech javelin thrower who won the gold medal for the javelin at the 1952 Summer Olympics only an hour after her husband, won a gold. She also set a world record in 1958 (55.73 m) when she was 35, making her the oldest woman to break one in an outdoor athletics event.

She and her husband were the witnesses at the wedding ceremony of Olympic gold medalists Olga Fikotová and Harold Connolly in Prague in 1957. her husband spoke to the Czechoslovak president Antonín Zápotocký to request help in Olga getting a permit to marry Connolly. While it is not clear how much this helped, they did receive a permit a few days later.

Who are these star husband and wife duo?

Answer: Dana Zátopková and Emil Zátopek

37. She was originally named X by her parents who derived the name from the word “champion”. Her father later changed the spelling, by replacing the last letter with another to make it more closely resemble a Russian-sounding name.

Who is this? Her name might remind you of a UNESCO World Heritage Site.

Answer: Humpy Koneru

38. She has a fraternal twin sister, Beatrice, who is six minutes older. She also has two younger siblings, sister Charlotte (born 1995) and brother William (born 1999). She and her twin sister are named after Prince Andrew’s daughters.

Her sister Charlotte is named after Charlotte Casiraghi, the daughter of Monégasque Princess Caroline and her then-husband Stefano Casiraghi, and William is named after Prince William, Duke of Cambridge.

Who is she?

Answer: Eugenie Bouchard, named after Princess Eugenie

women in sports quiz

39. This name was chosen by the team members. At the 2012 London Games, the team had adopted the nickname “Fierce Five” in response to the media-bestowed nickname “Fab Five”.

The 2016 nickname was not announced until the team had secured victory in the team event. The name has two meanings: one being that this is the last Olympics where gymnastics teams will be made up of five members (starting in 2020 teams will consist of only four) and the other being that it was the last gymnastics team to be formed under Marta Karolyi as national team coordinator of USA Gymnastics.

What alliterative nickname?

Answer: Final Five

sports women quiz

40. She is an American artistic gymnast. She is the 2012 Olympic all-around champion and the 2015 World all-around silver medalist. She was a member of the gold-winning teams at both the 2012 and the 2016 Summer Olympics, dubbed the “Fierce Five” and the “Final Five”, respectively.

She is the first African American and the first of African descent of any nationality in Olympic history to become the individual all-around champion, and the first U.S. gymnast to win gold in both the individual all-around and team competitions at the same Olympics.

Who?

Answer: Gabby Douglas

41. The first woman ever depicted on a Wheaties box was aviator Elinor Smith in 1934.

In 1935, Babe Didrikson Zaharias became the first woman athlete to be depicted on a Wheaties box.

In 1984, who became the first woman athlete to be depicted on the front of a Wheaties box?

Answer: Mary Lou Retton

42. In 1991, she achieved the title of Grandmaster at the age of 15 years and 4 months, at the time the youngest to have done so, breaking the record previously held by a former World Champion. Whose record did she break?

She was the youngest ever player to break into the FIDE Top 100 players rating list, ranking No. 55 in the January 1989 rating list, at the age of 12. She is the only woman to qualify for a World Championship tournament, having done so in 2005. She is the first, and to date only, woman to have surpassed 2700 Elo, reaching a career peak rating of 2735 and peak world ranking of No. 8, both achieved in 2005. Who is she?

Answer: Bobby Fischer
Judit Polgár

43. In 2019, who became the first Asian-born player to be inducted into the International Tennis Hall of Fame?

Answer: Li Na

44. She is a retired German footballer who played as a goalkeeper. She played for Frauen-Bundesliga clubs Bayern Munich, Turbine Potsdam (with whom she won the 2005 UEFA Women’s Cup), and FFC Frankfurt.

On 13 January 2014, she was named FIFA World Player of the Year, becoming the first goalkeeper, male or female to win the award.

Who?

Answer: Nadine Angerer

women in sports quiz

45. The 1980  women’s national field hockey team of this country won the gold medal in women’s field hockey at that year’s Summer Olympics. The squad of 16 women was assembled less than a month before the Olympics began, to help fill the gaps the American-led Olympic boycott created in the women’s hockey competition. Their subsequent victory in the round-robin tournament with three wins and two draws was regarded as a huge upset, particularly considering the team’s lack of preparation and experience; it has been called an “irresistible fairy story”. Won at a time of great political transition, the gold medal was the country’s first Olympic medal.

Dubbed the “Golden Girls” by their media, they were met by cheering crowds on their return home and were briefly national celebrities. Which country?

Answer: Zimbabwe

46. Her longstanding nickname was inherited from late professional wrestler Roddy Piper.

After becoming the first American woman to earn an Olympic medal in judo by winning bronze at the 2008 Summer Olympics, she began pursuing a career in mixed martial arts.

What was her nickname, which some of us might associate with a Telugu actor?

Answer: Rowdy

47. She earned a total of five medals in the Winter Olympics, including three golds, one silver, and one bronze.

She is notable for performing the feat of being the only person to win Olympic gold medals in both cross-country skiing and biathlon. She is one of the few sportspersons to win gold at three consecutive Olympics under three different flags, the first being the Soviet Union in 1988, the second – Unified Team in 1992, and the third being the Russian Federation in 1994.

Who?

Answer: Anfisa Reztsova

48. Who successfully lead the All-women team of rafters in “The Great Indian Women’s Rafting Voyage – 1994”, which had 18 women in 3 rafts? It was a pioneering effort by women in successfully completing the journey in the river Ganges from Haridwar to Calcutta, covering 2155 km. in 39 days.

Answer: Bachendri Pal

women in sports quiz

49. Popularly known as The Fairway Flapper, she was an American socialite and one of the premier amateur golfers during the Jazz Age. She attained fame in the United States following her 1923 victory in the U.S. Women’s Amateur. On August 25, 1924, she became the first golfer and first female athlete to appear on the cover of Time magazine. Who?

She also was the literary model for a character in a 1925 novel which is considered the author’s magnum opus. Which character?

Answer: Edith Cummings
Jordan Baker in F. Scott Fitzgerald’s The Great Gatsby

50. It is an Irish stick-and-ball team sport played by women.

A variant of the game of hurling (which is played by men only) adapted to suit women, it is organized by the Dublin-based _______ Association or An Cumann Camógaíochta.

It has none of the physical drama found in hurling. The annual All Ireland Championship has a record attendance of 33,154.

UNESCO lists it as an element of Intangible Cultural Heritage. The game is referenced in Waiting for Godot by Irish playwright Samuel Beckett. Fill in the blank.

quiz-questions

women in sports quiz

Answer: Camogie

Thanks for reading women in the sports quiz and we hope you had some good set of questions and answers related to women in a sports quiz. Please share your feedback on the comments.

Incoming searches

sports trivia quiz

women in sports quiz

women quiz

women in sports quiz 2020

Questions about women in sports quiz

legendary women in sports quiz

best women in sports quiz

top women in sports-quiz questions

question about women in sports quiz

questions and answers about women in sports quiz

download women in sports quiz

women in sports quiz questions

women in sports quiz answers

women in sports quiz

women in sports quiz olympics

women in sports quiz tennis

women in sports quiz Wimbledon

women in sports quiz history

Leave your vote

Comments

0 comments

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Recipes

50+ Weapon Quiz | 2-3 liner Questions and Answers

Questions 1-10 on Weapon Quiz, Answers will follow after 10 questions Q1. Sometimes called the Dragon’s Fist, this ancient Chinese weapon consisted of two weights...

100+ Anime Quiz | Manga, Naruto Quiz 2-3 liner Trivia and Funda 2020

Anime Quiz Questions and answers  How much do you know about Anime and Manga? Check out this interesting set of Anime Quiz questions and answers...

Music and Entertainment Quiz Questions | 2-3 liner Questions

Welcome to the Music and Entertainment Quiz, this amazing set of questions were researched by Abhiroop Dey and I'm sure you'll love this set...

50+ Cinema Quiz Questions and Answers 2020, Check how many you know

These are the set of 50 Funda Cinema Quiz Questions and answers, Hope you will love this set of Quiz questions and answers. 1) The...

100+ Advertisements Quiz Questions for Business Quizzes

Advertisements Quiz questions and answers These are the set of few Advertisements quiz questions and answers which are based on the epic Advertisement campaigns from...

More Recipes Like This

- Advertisement -

Comments

0 comments

Log In

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.